Vrijwilliger worden?

Kom meehelpen bij het onderhoud op zaterdagochtend of woensdagavond

De Vlinderhof wordt met veel toewijding onderhouden door een groep van ongeveer 40 vrijwilligers. Het merendeel van hen komt uit de omgeving, maar er zijn ook mensen die van de andere kant van het land komen om mee te helpen. Het is een gevarieerde groep. De oudste vrijwilliger is 85 jaar, de jongste 9.

Vrijwilliger worden?

Elke zaterdagmorgen (en vanaf mei ook op woensdagavond) kun je meehelpen met het onderhoud van de Vlinderhof. We besteden natuurlijk veel tijd aan wieden. Daarnaast zijn er veel andere klussen zoals planten verjongen, grasmaaien, kanten steken, snoeien en compost aanbrengen.

Heb je geen groene vingers of is meewerken in het onderhoud om een andere reden geen optie voor je? Ook dan ben je welkom! Er is van alles te doen, bijvoorbeeld op het gebied van PR & communicatie, het organiseren van evenementen of het geven van rondleidingen.

Geen verplichting

Als vrijwilliger bij de Vlinderhof ben je zeker niet verplicht om iedere week te komen helpen. Sommige van onze vrijwilligers zijn iedere zaterdag en/of woensdag van de partij, andere komen veel minder frequent – net wat past in zijn of haar agenda en leven.

Wat bieden we je?

Wij zorgen voor:

  • geschikte kleding
  • het juiste gereedschap
  • een inwerkprogramma, begeleiding en ondersteuning
  • een groep collega’s met veel gezelligheid en onderlinge betrokkenheid

Zin gekregen?

Heb je zin gekregen om te komen helpen? Kom gewoon eens langs op zaterdagochtend als we aan het werk zijn, bijvoorbeeld rond de koffie om 10.30 uur. Vind je het prettiger om je van tevoren aan te melden zodat we weten dat je komt? Dat kan natuurlijk ook. Vul dan hieronder je gegevens in en je hoort snel van ons.