Kick off

Vrijwilligers maken een jaarplan in Castellum Hoge Woerd: wat gaan we doen en wie helpt er mee?
LEES VERDER

Handen uit de mouwen

Helpende handjes bij de start van het nieuwe tuinseizoen.
LEES VERDER

Bijenhotel Air Bee & Bee

Bezige bewoners in de Vlinderhof en de eerste heerlijke potten honing smaken naar meer.
LEES VERDER

Inboet

Ongeveer 900 planten die het niet hadden gered (door droogte, vochtigheid, konijnen of fazanten) zijn opnieuw aangeplant.
LEES VERDER

2e Midzomerconcert

Ruim 500 bezoekers genoten van harmonieuze klanken door het A- en B-orkest van Harmonie Orkest Vleuten. Een muzikale ode de Vlinderhof.
LEES VERDER

Internationale allure

Dit seizoen hebben we bezoekers uit alle continenten in de Vlinderhof mogen rondleiden. Wat zijn we trots op deze wereldwijde belangstelling.
LEES VERDER

Vlinderhof.com vernieuwd

Omdat een prachtige tuin een prachtige website verdient!
LEES VERDER

Vrijwilligersdag

De vrijwilligers werden getrakteerd op een relaxed bezoek aan de Tuinen van Appeltern en een sfeervol verlichte BBQ. Bedankt voor jullie inzet!
LEES VERDER

Bruisende Burendag

Honderden buren -van dichtbij en ver- genoten van de Burendag: plantjesmarkt, rondleidingen, barista, Vlinderhofhoning: top!
LEES VERDER

Garden D Light

Drie avonden sprookjesachtig schouwspel van licht en muziek. Studio LichtGezien installeerde honderden led-lampjes dansend op sferische muziek.
LEES VERDER

Interactieve kaart

Een langgekoesterde wens van bezoekers ging in vervulling. Met de interactieve kaart kun je als bezoeker alle planten snel en makkelijk terugvinden.
LEES VERDER

Volop in de media

Over publiciteit in de groenbladen en andere media hadden we niet te klagen. Zoals in Trouw, Groei & Bloei, Tuin In Vier Seizoenen en social media.
LEES VERDER

Aan het begin van 2016 bedachten we met z’n allen wat we met de Vlinderhof gingen ‘doen’. Natuurlijk stond het onderhoud van de tuin door alle vrijwilligers voorop. Maar er stonden meer wensen op ons verlanglijstje: bijen en honing, nieuwe website, rondleidingen, aandacht in de (social) media en leuke evenementen.

 

Trotse terugblik op 2016

We hebben alle plannen gerealiseerd en meer! Daarom een trotse terugblik op 2016 in woord en beeld. Geniet ervan.