Kom struinen en genieten op zondag 5 september

Kom struinen en genieten op zondag 5 september

Struinen in de Tuinen is het jaarlijkse podiumkunstenfestival in het groen van Utrechtse tuinen. Vorig jaar kon het vanwege Corona op veel plekken niet doorgaan. Bij ons gelukkig wel omdat de Vlinderhof een openbare tuin is. Een cadeautje met heerlijk weer en prachtige muziek.

We kijken dus erg uit naar de nieuwe editie! Die vindt plaats op zondag 5 september. Dit jaar is Vocal Group TimeLEZ (voorheen The Rhine Singers) te gast. Dit is een a capella koor van 20 enthousiaste vrouwen uit de nabije omgeving van de Vlinderhof. Zij zingen vierstemmig lekker in het gehoor liggende nummers; swingende, jazzy pop- en musicalnummers en prachtige ballads. Van The Beatles tot ABBA tot The Lion King.

Struinen in de Tuinen kan tussen 12:00 en 17:00 uur. Stippel je eigen persoonlijke route uit op de website van Struinen. De optredens van TimeLEZ in de Vlinderhof vinden plaats om 12:45,14:15 en 15.45 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Struinen doen we veilig in de buitenlucht maar 1,5 meter blijft de norm. Laten we hier vooral samen op letten!

De toegang is gratis maar een vrijwillige gift voor de organisatie van Struinen in de Tuinen en voor de Vlinderhof is natuurlijk altijd welkom.