Rondleiding

Voor groepen organiseren we rondleidingen. Tijdens de rondleiding vertellen we over het ontstaan van de tuin, ontwerper Piet Oudolf en de Dutch Wave, het beplantingsplan en het bollenplan van de Vlinderhof.

 

Je kunt je al wel voor inschrijven voor de 2020 rondleidingen echter zijn rondleidingen momenteel ivm het Corona virus niet toegestaan. Inschrijven voor een rondleiding in het najaar is wel mogelijk maar of het doorgaat hangt af van de actuele regelgeving.

 

Zelf, niet in groepsverband, meer weten te weten komen over de Vlinderhof? Schrijf je in voor een van onze Open tuin dagen met rondleiding, weer beschikbaar in 2021.

In overleg mogelijk op alle dagen van de week

Leer meer over de Vlinderhof

Begeleid door een actieve Vlinderhof vrijwilliger

Bijdrage voor de Vlinderhof

Voor een Vlinderhof rondleiding vragen we een donatie van € 6 per persoon, met een minimum van 10 personen. Dankzij onder andere deze donaties zijn wij in staat om de tuin het gehele jaar door vrijwilligers te laten onderhouden en blijven onze vrijwilligers het ook leuk vinden om groepen tuinliefhebbers rond te leiden. Voor/na de rondleiding is er voor iedere deelnemer ook iets te drinken.

Rondleiding aanvragen voor 2020

Jouw naam

Organisatie (indien van toepassing)

Jouw e-mail

Telefoonnummer

Aantal deelnemers rondleiding

Voorkeur maand rondleiding

Voorkeur dag rondleiding

Alternatieve dag rondleiding (indien van toepassing)

Dagdeel rondleiding

Bijdrage
6 euro per persoon

Aanvullende informatie, wensen en vragen

Lukt het aanvragen niet of heb je vragen voor je bij ons een rondleiding wil vastleggen? Neem contact met ons op.