Financiële steun

Vlinderhof is een tuin met internationale allure en vergt veel onderhoud.  Het geld wat binnenkomt via de rondleidingen en donaties, vloeit direct terug naar de tuin zodat iedereen ervan kan blijven genieten. Een groene en duurzame investering.

 

Je kunt ons op 3 manieren financieel steunen.

Vlinderhof vriend

Als Vriend van de Vlinderhof  help je mee om de tuin duurzaam te onderhouden.  Met jouw  financiële steun zorg je voor  voldoende en goed gereedschap en andere middelen om de tuin te onderhouden en verder te laten groeien.  Al voor € 30 per jaar kun je dit groene initiatief steunen.

Eenmalige donatie

Kom je graag in de Vlinderhof of gebruik je de tuin voor je sportclub, trouwreportage of fotoworkshop? En wil je dat in de toekomst ook blijven doen dan vinden we een donatie fijn!

 

Maak je donatie over naar ons op NL03 RABO 0156 6521 88 ten name van Stichting Vlinderhof onder vermelding van eenmalige donatie. Hartelijk dank.

Duurzaam sponsor

Als bedrijf of organisatie kun je je naam ook verbinden aan deze unieke tuin.  Groen verbindt, duurzame investering, sociale cohesie, groen ont-moet, fan van Piet Oudolf? Of een andere verbondenheid met de Vlinderhof.

 

Laat het ons weten dan bespreken we de mogelijkheden.