Start bijzonder tuinseizoen met NLdoet

Start bijzonder tuinseizoen met NLdoet

De Vlinderhof is weer uit zijn winterslaap! De sterhyacinten en hoepelroknarcissen staan volop te bloeien en binnenkort volgen de magnolia’s en de Perzische keizerskronen met hun bijna zwarte klokvormige bloemen. Het zijn de voorbodes van een bijzonder jaar want in mei vieren we ons 10-jarig jubileum. Ook nemen we binnenkort het nieuwe beheerpaviljoen in gebruik.

Maar eerst doen we op zaterdag 16 maart weer mee aan NLdoet, het jaarlijkse vrijwilligersevenement van het Oranjefonds. Iedereen die wil kan die dag komen helpen. Van 9.30 tot 13.30 uur worden onder andere de bankjes geschuurd en in de olie gezet en de grasranden schoongemaakt. Voor een lunch wordt gezorgd.

Zin om mee te doen? Inschrijven kan via de website van NLdoet. Of kom op deze of op een andere zaterdagochtend, als we aan het werk zijn, gewoon eens langs om een bakkie te doen en ons verhaal te horen.