Kom naar onze plantjesmarkt op 23 september

Kom naar onze plantjesmarkt op 23 september

Op zaterdag 23 september organiseren we weer onze jaarlijkse plantjesmarkt – inmiddels een begrip onder onze fans en volgers en een uitgelezen kans om een stukje Vlinderhof mee naar huis te nemen! Je bent van harte welkom tussen 13.00 en 16.00 uur.

De planten die we dit jaar (in wisselende aantallen) aanbieden zijn onder andere Echinacea pallida, Kirengeshoma palmata, Aster tataricus ‘Jindai’, Festuca ‘Mairei’, Asclepias tuberosa, Deschampsia ‘Goldtau’, Heuchera villosa en Sesleria autumnalis. Daarnaast verkopen we ook ‘verstekelingen’; tuinplanten die wél heel mooi zijn maar niet in de Vlinderhof thuishoren, zoals Agastache, Verbena bonariensis en Geranium phaeum.

De formaten van de planten en dus ook de prijzen variëren. De meeste staan echter in zogeheten P9-potjes (9 x 9 x 9,5 cm).

Neem zelf iets mee om je aankopen in te vervoeren en kom op tijd want op = op. De opbrengst komt ten goede aan de Vlinderhof. Betaling bij voorkeur met pin.