Kom gluren en genieten op zondag 3 juli

Kom gluren en genieten op zondag 3 juli

Gluren bij de Buren is het jaarlijkse podiumkunstenfestival in Utrechtse huiskamers en tuinen waaraan de Vlinderhof altijd met veel plezier meedoet. Dit jaar vindt het plaats op zondag 3 juli en verwelkomen wij Studio Voices.

Studio Voices is een creatieve en ambitieuze vocal group die voortdurend zijn grenzen verlegt met nieuwe arrangementen van bestaande pop-, jazz- , soul- en klassieke songs. Ook ontwikkelen de leden samen nieuwe stukken via allerlei speelse vormen van improvisatie. Het resultaat: een gevarieerd repertoire dat met veel enthousiasme en energie wordt gebracht! Kom je ook genieten?

Gluren bij de Buren kan tussen 13:00 en 18:00 uur. Stippel je eigen persoonlijke route uit op de website van Gluren. (Tip: ook de buren op Alendorperweg 52 en Parkzichtlaan 298 doen mee!) De optredens van Studio Voices in de Vlinderhof vinden plaats om 13:00, 14:30 en 16:00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. We hebben een beperkt aantal stoelen beschikbaar dus breng vooral je eigen kleed of iets anders om op te zitten mee!

De toegang is gratis maar een vrijwillige gift is natuurlijk van harte welkom.