Sla je slag op onze mini-plantjesmarkt

Sla je slag op onze mini-plantjesmarkt

Ook dit voorjaar zijn we druk geweest met verjongen. De planten die we niet nodig hebben om gaten in de Vlinderhof te vullen verkopen we op een mini-plantjesmarkt op zaterdag 4 juni.

In ieder geval hebben we in de aanbieding: Stachys ‘Rosea en ‘Hummelo‘Aster spectabilisAster tataricus ‘JindaiAmsonia orientalis (ook wel: Rhazya orientalis), Amsonia tabernaemontana en Iris ‘Perry’s Blue’. De planten hebben het formaat van een zogeheten P9-potje (9 x 9 cm) en kosten € 2,50 per stuk. Van de opbrengst kunnen we weer nieuwe planten kopen.

Niet alleen wij maar ook de bewoners van de bijenkasten en de mensen van imkerij Wilgenroosje hebben hard gewerkt. Daarom kun je op de markt ook de eerste Vlinderhofhoning van dit voorjaar kopen. Kakelvers want pas het weekend ervoor geslingerd!

De mini-plantjesmarkt vindt plaats van 12.00 tot 13.00 uur – of zolang de (beperkte!) voorraad strekt want op = op. Betalen kan met pin of contant.