Prijsvraag online cursus ‘Vlinderhof garden’

Prijsvraag online cursus ‘Vlinderhof garden’

Sinds kort kun je bij het Britse online opleidingsinstituut Learning with Experts een (Engelstalige) cursus volgen over Vlinderhof. Hierin leer je meer over o.a. de verschillende typen planten en hoe ze in de tuin zijn gebruikt en over de manier waarop we samen de tuin onderhouden.

De cursus is onderdeel van een drieluik over Piet Oudolf Gardens, samen met een module over Oudolfs eigen tuin in Hummelo en een module over de High Line in New York. Je kunt ze afzonderlijk volgen of in een totaalpakket. Een mooie preview kun je bekijken op de website van Learning with Experts.

Er zijn twee varianten: een basisversie (‘Peer option’) en een meer uitgebreide versie (‘Expert option’), waarbij je meer begeleiding krijgt én persoonlijke feedback van Piet Oudolf en Noël Kingsbury (met wie Oudolf veel samenwerkt).

Om de lancering én de lente te vieren geven we in samenwerking met Learning with Experts een gratis deelname aan de module ‘Vlinderhof Garden’ weg – en dan natuurlijk de ‘Expert option’ (t.w.v. € 135,=). Wil je kans maken? Stuur ons via info@vlinderhof.com dan uiterlijk 17 april een foto van (een deel van) jouw tuin (je trots of juist je uitdaging) en vertel ons in maximaal 80 woorden waarom je de cursus wilt doen. We zijn benieuwd!

PS Een leuk artikel naar aanleiding van de cursus stond op 13 januari in de Telegraaf. Dat kun je hier lezen.