Vier Burendag 2021 met ons mee

Vier Burendag 2021 met ons mee

Op zaterdag 25 september is het weer Burendag, een dag om gezellig samen te komen met je buren en iets goeds te doen voor de buurt. Ook dit jaar doet de Vlinderhof weer mee aan dit feestelijke evenement.

Kom ook en geniet van de tuin (deze tijd van het jaar is hij op zijn mooist!) en van de gezelligheid. Je kunt meedoen aan een van onze rondleidingen – een aanrader als je meer wilt weten over de ‘ins’ en ‘outs’ van de tuin!

Plantjesmarkt

Een populair onderdeel van Burendag in de Vlinderhof is de plantjesmarkt.

Veel planten in de Vlinderhof groeien zo goed dat we ze in het najaar moeten opgraven en in stukken verdelen. Of ze zaaien zich uit naar plekken waar ze niet thuishoren. Het is natuurlijk zonde om al die mooie planten weg te gooien. Daarom kun je ze tegen een klein bedrag kopen tijdens de plantjesmarkt.

Een uitgelezen kans voor planten- en Oudolffans! Kom op tijd want op = op. De opbrengst komt ten goede aan de Vlinderhof.

Vlinderhofhoning

Ook imkerij Wilgenroosje uit Vleuten is op Burendag te vinden in de Vlinderhof.

De gepassioneerde imkers Marco en Ingvild vertellen je alles over de bijenvolken, hoe honing wordt gemaakt en ze laten je zien hoe bijen leven. Ook verkopen ze potjes zomerhoning uit de Vlinderhof.

Betaling bij voorkeur met pin. Wees van harte welkom op zaterdag 25 september tussen 13.00 en 16.00 uur!