Exclusief tuinconcert Sjors van der Panne op 13 augustus – UITVERKOCHT

Exclusief tuinconcert Sjors van der Panne op 13 augustus – UITVERKOCHT

Op vrijdagavond 13 augustus geeft Sjors van der Panne om 19:30 u een exclusief tuinconcert in de Vlinderhof. Na optredens in o.a. het Concertgebouw verzorgt hij enkele intieme kleine tuinconcerten in heel Nederland, waaronder in de Vlinderhof. Dit wordt mede mogelijk gemaakt door het Fonds Podiumkunsten.

Ontroeren, troosten, blij maken

Met een positieve kijk op de toekomst en zijn herkenbare krachtige stem zingt Sjors van der Panne een nieuw eigen repertoire en bekende liedjes van de lage landen (van Shaffy tot Boeijen) in een eigentijds jasje. Hij gaat daarmee ongetwijfeld de gevoelige snaar raken. Beleef samen met Sjors en zijn vaste musici Hubert-Jan Horrocks (toetsen) en Janos Koolen (gitaar, klarinet, accordeon) een prachtige avond met een lach en wellicht ook een traan.

Slechts 50 toegangskaarten

Vanwege de Coronaregels zijn er slechts 50 geplaceerde toegangskaarten beschikbaar.

UPDATE 28 JULI: Alle plaatsen zijn intussen vergeven. Ook de wachtlijst is helaas al vol. We verwelkomen je graag bij een van onze volgende evenementen!