Midzomeravond ‘special edition’

Inmiddels een traditie: op de langste zaterdag van het jaar organiseert Vlinderhof een Midzomeravondconcert. Dit jaar bieden we op zaterdag 22 juni een ‘special edition’ want de Vlinderhof viert dit jaar haar vijfjarig bestaan.
Daarom is er dit jaar niet alleen een gratis toegankelijk jubileumconcert met 3 bands, maar ook een sfeervol tuindiner. Mis het niet!

Jubileumdiner

Altijd al eens willen dineren in de Vlinderhof? Om 17.00 ben u welkom voor een feestelijk aperitief, waarna u tot 19.00 uur kunt genieten van een heerlijk driegangen tuindiner.

Tickets zijn beschikbaar voor 39,- per persoon. Combinatie kortingen van toepassing. Bij de prijs zijn ook de drankjes inbegrepen! Dit kan allemaal dankzij de samenwerking met en sponsoring van Restaurant Venster, Maximus Brouwerij, Leidsche Rijn Wijn, Sligro Utrecht en Holland Kaas Centrum.

Er is keuze uit vegetarisch of niet-vegetarisch en er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale producten. Reserveren is niet meer mogelijk, het tuindiner is uitverkocht.

Verrassingsconcert

Ook als u niet naar het diner komt bent u van harte welkom in de Vlinderhof die avond want om 20:00 uur start het midzomeravondconcert op het mooiste bloeiende buitenpodium van Utrecht en omstreken. We gaan luisteren naar drie speciaal geselecteerde bands in verschillende samenstellingen.

Dit jubileumconcert is gratis toegankelijk. Drankjes en hapjes worden verkocht tegen een kleine vergoeding (opbrengst komt ten goede aan onderhoud van de Vlinderhof).

Programma

Jubileumdiner
17:00 Aanvang
19:00 Afronding van het diner

Verrassingsconcert
19:30 Inloop (koffie & thee beschikbaar)
20:00 Start concert
22:15 Verwachte afsluiting concert

Praktische informatie

Neem een kleedje of tuinstoel mee of plof neer in het gras: er zijn geen stoelen aanwezig. Natuurlijk hopen we op mooi weer maar als de weersverwachting slecht zal zijn, maken we uiterlijk donderdag 20 juni via social media bekend of het doorgaat.