Struinen in de tuinen

Struinen in de Tuinen is het zomerse zusje van het huiskamerconcertenfestival Gluren bij de Buren. Het is het meest bruisende tuinfestival van Nederland.

Het vindt plaats door alle wijken van Utrecht, in Leidsche Rijn is Vlinderhof één van deze tuinen. Door de speciale looproutes kan je als bezoeker zo’n 7 optredens bijwonen. Struinen in de tuinen maakt de wijken in Utrecht gezelliger en geeft lokale acts een podium. In de Vlinderhof verwelkomen we Rahim Biglari.

Optredens van circa 30 minuten om 12.00 uur, 13.30 uur en 15.00 uur. Tussendoor is er voldoende ruimte om van de tuin te genieten en de koffie, thee en limonade staat klaar.

Laagdrempelig

Struinen wil laagdrempelig zijn. We vragen daarom geen entree. Wel staat er in elke tuin een spaarpot waar je een vrijwillige bijdrage in kan doen. Neem dus vooral kleingeld mee.

Rahim Biglari

‘Mijn passie is mensen met verhalen dichter bij zichzelf te brengen.’

Rahim Biglari is door het uitbreken van de oorlog in zijn vaderland Iran in Nederland terecht gekomen. Hij heeft filosofie en literatuur gestudeerd en behaalde ook een Nederlandse post academische graad.

Hij vertelt verhalen afkomstig uit het midden Oosten, maar ook van schrijvers uit het Westen. Door middel van zijn passie voor mystiek, filosofie, psychologie en literatuur geeft hij uiting aan de paradox tussen Oost en West. Soms in een moraal uit lang vervlogen tijd, toepasbaar in het heden. Boeiende en inspirerende verhalen voeren je mee en brengen je dichter bij jezelf.

Je beleeft de wereld door zijn ogen.

Het volledige programma van Struinen in de Tuinen (Utrecht) staat op de website van Struinen in de Tuinen. Op de hoogte blijven? Meld je aan via het facebook event.