Midzomeravondconcert: muzikaal genieten

Inmiddels een traditie: op de langste zaterdag van het jaar organiseert Vlinderhof een Midzomeravondconcert. Het programma is elk jaar anders en elk jaar verrassend. Bij deze vierde editie op zaterdagavond 23 juni mogen wij een bijzonder gezelschap verwelkomen: het Catching Cultures Orchestra. Het ultieme begin van de zomer. Neem je buren, vrienden en familie mee en kom genieten!

Catching Cultures Orchestra

Op het mooiste bloeiende buitenpodium van Utrecht en omstreken gaan we luisteren naar een multiculturele mix van muziekstijlen, vertolkt door het Catching Cultures Orchestra. Dit orkest verbindt vluchtelingenmuzikanten aan muzikanten die in Nederland geboren zijn. Samen muziek maken en de mogelijkheid hun muziek te delen en te ontwikkelen tot een unieke mix van muziekstijlen geeft vluchtelingen een steun in de rug om een bestaan in Nederland op te bouwen. Muziek is een middel om mensen te verbinden hoe verschillend je achtergrond en culturele traditie ook is.

Catching Cultures Orchestra brengt amateurs en professionals bij elkaar in een groot orkest en kleinere professionele ensemble die muziek maken in diverse stijlen. Het orkest speelt regelmatig op evenementen en festivals.

Programma

19:00 Ontvangst
19:30 Concert deel I
20:30 Pauze
21:00 Concert deel II

Praktische informatie

Toegang is gratis. Drankjes en hapjes worden verkocht tegen een kleine vergoeding (opbrengst komt ten goede aan de tuin). U kunt zowel met PIN als cash betalen.

Neem een kleedje of tuinstoel mee of plof neer in het gras: er zijn geen stoelen aanwezig. Natuurlijk hopen we op mooi weer maar als de weersverwachting slecht zal zijn, dan zullen we via onze website en social media laten weten dat we het moeten afgelasten.