Samen maken we de Vlinderhof mooier

Afgelopen zaterdag was het de perfecte herfstdag om bollen te planten. We hebben ons bestaande bollenplan aangevuld en een nieuwe soort toegevoegd: de Narcissus ‘Spoirot’.

Nieuwkomer in de Vlinderhof: Narcis 'Spoirot'!

Ook al is de Vlinderhof het hele jaar de moeite waard, vanaf maart/april is het weer tijd om je te verbazen over al het nieuwe groen dat ontluikt. De nieuwe bloembollen hebben we kunnen bestellen door een bijdrage van de Provincie Utrecht (Groen aan de Buurt). De groene vingers van onze vrijwilligers hebben al het plantwerk gedaan.

Weer bollen planten

Waarom nog meer bollen? Inmiddels hebben we bijna 30.000 bollen geplant in de Vlinderhof. We hebben geleerd wat wel en niet werkt en vanuit die basis een nieuw plan gemaakt. Dit plan richt zich meer op duidelijke groepen van bollen en minder op veel soorten.  Benieuwd naar het resultaat? Kom dan in maart, begin april naar de Vlinderhof en beleef en bewonder.