Genieten geblazen

Een traditie: op de langste zaterdag van het jaar organiseren we een Midzomeravondconcert. Het programma is elk jaar anders en verrassend, de blazers de hoofdrol dit jaar. Neem je buren, vrienden en familie mee en kom genieten!

Tijdens alweer de derde Midzomeravond in de Vlinderhof – die dan volop in bloei staat – brengen op zaterdag 24 juni Tutti Saxi en het koperorkest van het Domstad Jeugdorkest een gevarieerd muzikaal programma op het groene buitenpodium. Zo besluit de Vlinderhof de langste dag van 2017 en kondigt tegelijkertijd de zomer aan.

Domstad Jeugdkoperorkest

In het Domstad Jeugdkoperorkest spelen de jonge koperblazers van het Junior- en het Jeugdorkest. Het orkest bestaat uit een slagwerker en ongeveer zestien koperblazers, waaronder hoornisten, trompettisten en trombonisten. Het repertoire is breed en bestaat zowel uit klassieke werken, als pop en filmmuziek.

Tutti Saxi

Tutti Saxi is een straatorkest uit Utrecht. Ze spelen een mix van stijlen, variërend van salsa en samba tot Balkan en Arabisch. De swingende saxofoons en de strakke percussieritmes zorgen samen voor wat men in Latijns-Amerika sabroso noemt: smeuïge, feestelijke muziek!

Programma

19:00 Ontvangst
19:30 Domstad Jeugdkoperorkest
20:00 Tutti Saxi
20:15 Domstad Jeugdkoperorkest
20:45 Pauze
21:15 Tutti Saxi

Weer of geen weer?

Natuurlijk hopen we op mooi weer maar als de weersverwachting slecht zal zijn, maken we uiterlijk donderdag 22 juni via social media en middels dit artikel bekend of noodzakelijk is om af te lassen.

Neem een kleedje of tuinstoel mee om op te zitten want er zijn geen stoelen aanwezig.

Drankjes en hapjes zijn in de pauze beschikbaar tegen kleine vergoeding (opbrengst komt ten goede aan stichting Vlinderhof – draagt zorg voor het beheer).