Balance & Relax, Yoga

Druk & gehaast? Op zoek naar balans en ontspanning? Probeer yoga eens. Lilian en Kelly geven iedere week les in onze unieke tuin. Geniet van de rust en de buitenlucht, voel je goed!

Veel mensen worden aangetrokken door de fysieke voordelen van yoga. Een sterker lichaam, meer flexibiliteit, een betere balans of een middel tegen bijvoorbeeld rug- en nek klachten.

Yoga moet niet alleen gezien worden als slechts een fysieke workout. Het is meer dan dat. Het gaat er niet om welke bijzondere houdingen je kunt, het gaat er om wat het met je doet.

Het maakt ook niet uit wat degene naast je in het gras doet. Je kan niet goed of slecht zijn in yoga. En natuurlijk zal het er bij de ene wat gracieuzer uit zien dan bij de ander, maar laat je hierdoor vooral niet afschrikken. Je doet yoga voor jezelf.

Twee docenten

In de Vlinderhof kun je yoga volgen bij Kelly (Yogatijd) en Lilian (Yoga Lilian Bensdorp).

Yogatijd

Ben je toe aan meer rust in je hoofd en ontspanning in je lichaam? Kortom even tijd voor jezelf? Gun jezelf dan een yogales in de prachtige Vlinderhof. YogaTijd geeft Hatha-Flow Yoga, een dynamische vorm van yoga.

Tijdens de les geniet je van de zon op je gezicht, de wind door je haar, fluitende vogels en natuurlijk het kleurige uitzicht van de Vlinderhof. Kom in balans door te ervaren hoe lekker je kunt ontspannen na inspanning. Door de constante focus op ademhaling en beweging kom je los van je gedachten.

Over Yogatijd

Ik ben Kelly Post, gecertificeerd yogadocent uit De Meern en oprichtster van YogaTijd. Ik ben echt een buitenmens en geniet enorm van natuur en zonsondergangen. Daarom ben ik zo blij dat ik mijn passie voor yoga met jullie kan delen op deze fijne plek. Want wat is er nu lekkerder dan yoga in de buitenlucht? Mijn lessen zijn ‘down to earth’ en geschikt voor alle niveaus. Ook als je nog geen ervaring hebt met yoga ben je van harte welkom.

Wat is er nu lekkerder dan yoga in de buitenlucht in een prachtige bloemrijke omgeving?

Agenda

Meedoen? Bekijk de agenda van Yogatijd op Facebook of stuur een mailtje naar info@yogatijd.nl. Deze zomer is er bijna elk maandag- en woensdagavond les.

Yoga Lilian Bensdorp

In de zomermaanden geeft Lilian Bensdorp-Krijnen Hatha yogalessen in de Vlinderhof. Lilian wil de mensen laten ervaren hoe fijn het doen van yoga buiten is. Alle zintuigen komen aan bod in een buiten yoga les! Haar lessen kenmerken zich door het afwisselen van actieve en rustige yogahoudingen zodat de balans in het lichaam wordt hersteld. De adem speelt hierin een belangrijke rol. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Over Yoga Lilian Bensdorp

Lilian Bensdorp-Krijnen heeft een kleinschalige en intieme yogastudio in Vleuten. Sinds 2012 geeft ze met heel veel toewijding en plezier yogalessen aan volwassenen en ouderen. In haar vrije tijd geniet ze van wandelen in de omgeving en zo heeft ze de Vlinderhof ontdekt: “De Vlinderhof is voor mij een prachtige plek om bij te komen van alle drukte. Hier geniet ik van de natuur, de kleuren en de geuren van alle bloemen en kom ik tot rust. Graag deel ik mijn liefde voor yoga en natuur in deze prachtige tuin”.

De Vlinderhof is voor mij een prachtige plek om bij te komen van alle drukte.

Agenda

De zomeryogalessen zijn in de maanden juli en augustus op de dinsdagavond en woensdagochtend. Kijk voor de data op de website van Lilian. Je kunt je inschrijven door een mailtje te sturen naar info@yogalilianbensdorp.nl.

Zelf iets organiseren

Belangrijke drijver voor het realiseren van de Vlinderhof is genieten. We zijn dan ook heel blij dat Kelly en Lillian de Vlinderhof gekozen hebben om hun Yoga lessen te geven.

Het onderhoud van de Vlinderhof is intensief en wordt met veel liefde uitgevoerd. Zelf iets commercieel organiseren in de Vlinderhof? Neem eerst even contact met ons op.

Tags:
, ,