Pinksterpicknick, enjoy & relax

Kom Eerste Pinksterdag (zondag 4 juni) lekker picknicken in de Vlinderhof! De tuin bestaat bijna 3 jaar en deze verjaardag vieren we graag met iedereen. Kom samen met vrienden, familie, buren.

Neem een kleed en een gevulde picknickmand mee zodat je ook wat kunt delen. Geniet van de bloementuin die dan precies op ’t punt staat om al haar kleur en geur te delen met ons. Wandel op blote voeten door het gras. Zie de bijen ijverig bezig zijn. Kortom: enjoy & relax.

De picknick start om 12 uur en zal tot ongeveer 4 uur duren (langer blijven als het gezellig is mag gerust). Wij zorgen voor een lekker achtergrondmuziekje en als het echt warm is trakteren we op iets koels. Zien we je zondag 4 juni?

Rubberboot

Havenkantoor Vlinderhof is open tijdens de Pinksterpicknick! Neem je rubberboot, kano en peddels mee. De steiger achter de parkpergola heet je van harte welkom.

Praktisch

Kom lopend of op de fiets. Een toilet aanwezig. Toegang is GRATIS, hou onze website, Facebook of Twitter in de gaten. Mocht het slecht weer worden dan gaat het mogelijk niet door.