Een goed begin is het halve werk

Traditiegetrouw starten we het tuinseizoen in de Vlinderhof samen met NLDoet.  Afgelopen zaterdag stonden de vrijwilligers klaar om aan de slag te gaan met verschillende klussen.

We hebben prinses Beatrix met haar hogedrukreiniger wel gemist maar met een ouderwetse schrobborstel en schuurspons zijn we een heel eind gekomen. De bankjes zijn handmatig schoongeboend en in de olie gezet zodat er weer volop van de tuin genoten  kan worden.

Geslaagde editie

Ook de ondergrond van de bijenstal is onder handen genomen. Bovenop de heuvel werkte men hard om het onkruid rondom de eerder geplante boompjes weg te halen en ook de woekerende braamstruiken zijn ingetoomd.

Mede dankzij het zonnetje, de heerlijke lunch en de inzet van alle vrijwilligers kunnen we terugkijken op weer een geslaagde editie van NLDoet. Ook zin gekregen om de lente een handje te helpen? Meld je dan aan. Of kom op een zaterdagochtend gewoon even langs.

Tags: