Fotografie­workshop door Caroline Piek

Wil je graag mooiere foto’s maken van bloemen en insecten? Doe dan mee met de fotografieworkshop in de Vlinderhof op 17 september! Professioneel tuinfotograaf Caroline Piek leert jou op een nieuwe en creatieve manier fotograferen.

Tijdens de fotografieworkshop neemt Caroline jou graag mee op ontdekkingstocht door de Vlinderhof. Na een korte theoretische uitleg gaan we volop aan de slag in de tuin. Met een aantal praktijkopdrachten daagt Caroline jou uit om bloemen en insecten op een nieuwe, creatieve manier te fotograferen. Hoe creëer je sfeer door te spelen met scherptediepte? Waar moet je op letten bij het fotograferen van vlinders? Wat zijn de basiselementen van een goede compositie? Het is slechts een greep uit de vragen die aan bod komen.

Macrofotografie

Macrofotografie staat centraal in deze fotografieworkshop, maar je hebt geen dure macrolens nodig. Je kunt ook prima uit de voeten met bijvoorbeeld een macro voorzetlens of een compactcamera met macrofunctie.

Na afloop van de workshop krijgt iedereen online feedback op de gemaakte foto’s.

Meer informatie en direct inschrijven via de website van Caroline.

Over Caroline Piek

Haar hart gaat sneller kloppen van natuur. Die passie loopt als een rode draad door al haar werk. Als professioneel fotograaf is ze gespecialiseerd in tuinfotografie en natuurfotografie. Voor tuinontwerpers maakt ze reportages van tuinen en groenprojecten. Haar natuurfoto’s zijn verschenen in tijdschriften als Natuurfotopassie, Struinen en Roots. Voor beginnende en gevorderde fotografen geef ze fotografieworkshops.