Sprookjesachtig Midzomeravondconcert

Kom op 25 juni muzikaal genieten in een sprookjesachtig verlichte en prachtig bloeiende Vlinderhof! Na een drukbezocht en sfeervol eerste midzomerconcert vorig jaar biedt het Vlinderhof tuinpodium dit jaar een nieuw repertoire: het Harmonie Orkest Vleuten brengt met twee orkesten een muzikale ode aan de parel van het Máximapark. Het ultieme begin van de zomer!

De ontvangst is om 19.30 met een drankje. De muzikanten van het B-orkest laten hun eerste tonen horen rond 20.00 uur. Na de pauze is het de beurt aan het A-orkest. Rond 22.15 uur is het programma ten einde.

2016 Vriendenconcert A-orkest @GerWijtsma (1)

VlinderHOV
Harmonie Orkest Vleuten kan inmiddels bogen op een ruime bekendheid onder muziekliefhebbers en musiceert op hoog niveau. Op 25 juni staat een gevarieerd repertoire op het programma. Zo brengen ze onder andere muziek van James Barnes ten gehore: Danza Synfonica. Het A-orkest speelt onder begeleiding van dirigent Arjan Gaasbeek en het B-orkest wordt gedirigeerd door Matthijs van Ganzewinkel.

Aan het einde van de avond kun je een vrijwillige bijdrage aan HOV schenken. Zij gebruiken dit geld om bijvoorbeeld nieuwe instrumenten voor de jeugdleden aan te schaffen.

Neem je eigen (klap)stoel of picknick kleed mee en geniet van een concert in de openlucht. Drankjes en knabbeltjes zijn tegen kostprijs verkrijgbaar en de opbrengst daarvan komt ook ten goede aan HOV.

Weer
Omdat het weer niet altijd meewerkt, is het verstandig om onze website te checken mocht het evenement onverhoopt afgelast meoten worden. Ook zullen we via onze Facebook pagina en Twitter bekendmaken als het niet doorgaat vanwege een slecht weer verwachting.