Opening Vlinderhof

Op zaterdag 24 mei wordt om 14 uur de Vlinderhof feestelijk geopend in het Máximapark. Kees Geldof, de kakelverse wethouder voor zowel Openbare ruimte en groen als Vleuten-De Meern, verricht de openingshandeling. Uiteraard zijn ook ontwerper Piet Oudolf en parkarchitect Adriaan Geuze aanwezig.

Om 2 uur zal de openingshandeling door wethouder Geldof plaatsvinden. Dit is meteen het startsein voor het feest dat voor iedereen gratis toegankelijk is. Iedere belangstellende mag de tuin komen bewonderen. Voorafgaand aan dit publieke feest is een besloten programma voor een beperkt aantal genodigden.

Festiviteiten

De opening van de Vlinderhof is een feest voor iedereen. De vrijwilligers leiden u rond door de tuin of schenken u wat lekkers in. Er is een expositie “The making of” over het ontstaan van de Vlinderhof. Ook is er een voorproefje van ons educatieve programma voor basisscholen. Over de (klein)kinderen gesproken: ook voor hen is er een uitgebreid programma. Vlindercupcakes, vlindervlechten, vlinderschmink, een knutseltafel een vlinder- en bijenschool. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door getalenteerde muzikanten uit Vleuten en De Meern.